Alla inlägg den 4 januari 2017

Av linin11 - 4 januari 2017 20:29

Något så stort och kraftfullt, så svårdefinerat och hemskt. Det äter upp en inifrån & man vet aldrig när sorgen slår till. En prövning i livet som visar vilka som finns & orkar dra en tillbaka in i livet, tillbaka till någon form av livslust & glädje.

 

Sorg något som gör så ont, men du dör inte av det även fast man nästan det kan tro då det känns som mest. En sorg går aldrig över, den ligger där som en fiende & slår till när du behöver den som minst..jag önskar att min sorg aldrig knackat på, att jag kunde få leva i en orörd värld. Men här sitter jag nu, med den största sorg jag träffat. Den äter upp mig inifrån, får mig att känna mig så hjälplös & ensam. För även fast man delar sorgen med så många andra, så har man ändå en egen sorg, en egen saknad.


Hittade den text på nätet, kände mig så träffad när jag läste den, den satte ord på sånt som jag haft svårt att uttrycka, fick en känsla av klarhet. Texten är ärlig. Även fast ALLA upplever sorg, så har man ändå en EGEN sorg, vilket gör det otroligt ensamt ibland. Även fast man pratar med andra (vilket är bra att lätta på hjärtat) , men ändå är det så svårt att få den andra personen att känna precis den smärta man har som äter upp en inifrån. För mig känns det som en slags tomhet, när jag står vid graven..jag tänder ett ljus på min bästa kompis plats som var med mig för 3 och 1/2 år sen. Det är fortfarande så jävla konstigt att där står jag på hennes grav och åren kommer fortsätta att gå. Jag kommer att fortsätta leva medan du inte fick möjligheten. Det gör förbannat ont och det är något som är så svårt att förklara..känslan att du rycktes bort från oss alla! Självklart vet man att livet inte är rättvist nånstans och folk kommer alltid dö, av svält, av sjukdomar, olyckor och för att en del folk är bara sjuka i huvudet. Aldrig nånsin fanns tanken att någon ung i mitt liv skulle dö, en chock, en käftsmäll som kom från ingenstans. Och nu 3 och 1/2 år senare är jag här..nyligen köpt en egen lägga som jag önska du fick se. Hade varit så roligt och vi skulle ha så mkt skoj tsm och fortsätta leva livet och planera roliga saker...men nu måste jag hitta styrkan att gör det utan dig. För jag vet att du nånstans finns med mig💗 Jisses vad jag saknar dig, älskade vän och granne då!;)

Ovido - Quiz & Flashcards