Alla inlägg den 27 september 2015

Av linin11 - 27 september 2015 19:53


Positive Outlooks Blog | A sanctuary to promote positive thinking, offer inspiration and spiritual growth.



Av linin11 - 27 september 2015 19:01

Beskriv din höst i 3 ord

Vacker, Mys, Lugnet


Vad är det Bästa/Sämsta med Hösten

Bästa: Alla fina färger och solen. Sämsta: Regn, mycket blött och lätt till förkylningar.


Hur höstmyser du

I soffan med en filt, bra serie eller film och en kopp te eller något gott med bra sällskap eller ensam.


Vad har du på To do listan just nu

Tyvärr mkt tråksaker.. som när jag ska tvätta, betala räkningar. Haha måste göra en annan slags rolig To Do lista..har ingen sådan.

~🌳🍃

Några tips på hur man botar höstdeppighet?

Jag gillar hösten, men det kan kännas tufft det blir mörkare och kallare. Jag tror det är bra att boka in mycket roliga saker framåt och umgås med dom man gillar bäst. Även prata och vara öppen mot andra att man tycker det känns jobbigt osv. Många bokar ju in någon solresa på hösten.


Bästa musiken för regniga dagar

Haha har inget bra svar på denna. Jag lyssnar på musik då jag känner för det. Inte så mkt beroende om det är tråkigt väder osv.


Vilka serier rekommenderar du att följa

Skrev nyss ett inlägg om serier men iaf kan upprepa;)! Grey's anatomy (favoriten), The walking dead, The fear of waling dead...Orange is the new black. Sedan äldre serier som förhäxad, Beverly hills (sånna man såg några år tillbaka då de gick på tv.


Någon sevärd film

The Cove (Hemsk att se, men nyttigt och jag tycker den är absolut sevärd) Still Alice, jättebra film. Kommer inte på så många filmer just nu men jag gillar väldigt mycket verklighetsbaserade filmer som de ovan. Och roliga komedier piggar förstås upp i regnigt höstväder som ex. (Crazy stupid love)


Autumn🍁


Vilka bloggar frossar du i för tillfället

Paulas.me, Hugorosas.se, Systrarnaq ibland..sedan mindre bloggar som jag hittat åt med folk som skirver bra. Tycker om personer som vågar skriva om de är i en dålig period i livet eller har en sämre dag. Livet är ju inte bara solsken jämt. Det går ju upp och ner i perioder. Självklart kul med en blogg som peppar, med fina bilder och citat också. Men iaf de som vågar vara lite personliga.


Vad är den höstigaste maträtten

Haha jag har ingen speciell, men kanske soppa då de börjar bli kyligare.


Var hänger du helst under helgen

Borta bra men hemma bäst..näämen det är olika!


HAr du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?

Nejjj:( inte just nu. Önska jag hade det men vi får se vad de blir. Får skriva upp det på min blivande roliga To do lista.


Hur förbereder du dig för vintern?

Jag äter upp mig, tjockar på mig lite för att gå i ide, nä skämt åsido. Nä jag vet inte..tar upp vinterkläder från förrådet, föser mig med bra skor.


Halloween


incredible place


Av linin11 - 27 september 2015 18:52

Denna helg har faktiskt varit bra. Igår umgick jag mest med syrran. Vi såg Grey's, så skönt att de har börjat om nu. Längtar och längtar till nästa avsnitt. Snart börjar även The walking dead om. Orange is the new black var däremot längsen jag såg nu. Får se till att komma ikapp de såsmåningom. Jag och min kille har nu börjat se serien The fear of the walking dead. Hihi såå bra och kul de kom med den serien. Aja nog med seriesnack. Idag har jag och kille varit och relaxa på badet. SÅ skönt. Min rygg känns inte lika konstig och spänd. Nu ikväll ska jag bara nujta av en kopp te och ta det lugnt.

Ovido - Quiz & Flashcards