Alla inlägg under september 2015

Av linin11 - 16 september 2015 20:15

Gaah vilken dag:) Kände mig redan på morgonen jätteseg, var seeg hela jobbpasset som tur var det ett kort pass idag. Eftersom jag var så himla trött la jag mig i soffan hemma hos mina päron och sov minst 2tim. Efter det gav jag mig hem i nybilen;) Trivs bra med den redan! Är så himla rädd nåt ska gå sönder i den ..haha kanske därför förra bilen var så racklig. Idag har jag tänkt mkt framåt om plugg och sånt. Kan jag vara redo? hur ska jag veta? Varför känns det så jobbigt med nåt nytt?:( Hehe förändringar kan ju kännas både bra, jobbigt, nyttigt osv. Måste bara komma ihåg att våga och att jag ändå kommer ta mig fram till en punkt där jag trivs. Men mina fina människor runt omkring så är det svårt att misstrivas..Tur dom finns! För man ska ju trivas med andra saker med. Hehe brukar kolla på citat ibland för jag ska känna mig klokare och komma fram till nånting.

Av linin11 - 11 september 2015 21:02

Började med värsta morgonen, hade så så ont i magen direlt då jag vakna. Tog 2 alvedon, srod ut med smärtan och låg i sängen tills den värsta värken gett sig. Sen ringde pappa ville jag skulle följa med kika på en bil och provköra. Och gissa vad? Jo Jag köpte bilen!! Hihi så himla nöjd är jag. Nu kan jag kalla mig själv för bilägare;)

Av linin11 - 9 september 2015 19:33

Idag sluta jag 12 och min syster var ledig. Helt perfekt. Vi tog cykeln till mormor och morfar. Alltså älskade människor. De får mig alltid på gott humör. Morfar är en kloker. Älskar och se han le och skratta. Ibland blir han slut av vårt tjattrande så han går alltid till sin fåtölj läser tidingen eller ser på tvn. Idag somnade han till och med:0 Mormor hon är som ett energiknippe, sprider glädje..intresserad av att hänga med och lära sig. Rätt bestämd ibland men samtidigt så gullig och omtänksam. Så himla glad jag börjat hälsa på dom mer och mer med syrran.


Känner mig rätt låg och lite dämpad idag. Vet inte varför men känner mig slut. Ryggen värker av jobbet. Misstänker jag är inne på veckan innan mens. Blir alltid extra känslig och trött. Brösten ömmar jävulst. Ska nog försöka träna imorgonkväll.  Just nu försöker jag föra dagbok för att se ett mönster om pms. Hur det påverkar mig och hur mitt mående är under den veckan. Ska också testa några tabletter mot riklig blödning..hehe om jag törs, vi får se. Men skulle va kul och se hur det påverkar mitt järnvärde.


I hrlgen jobbar jag lördag, söndag. Måste ladda upp med 3 matlådor. Idag gjirde jag ris, kassler och broccoligratäng. Tur jag är ledig heeela fredag. Det behövs!:) 



Av linin11 - 7 september 2015 22:25

orden vårt förhållande är byggt på svek och lögner ekar i huvudet. Är det verkligen så? åh jag vill bara sitta ner och prata lugnt och sansat. Jag hatar att jag inte får prata med dig. Och jag inser hur mkt jag tycker om dig då du är ifrån mig. och det gör ont...klart jag vill sova, äta med dig. Jag älskar att skratta med dig. 


Jag bara hatar hur vi har varit småiriiterade på varandra på sista tiden och jag vet verkligen inte hur mycket jag varit för dig. Har jag varit för mkt? Gör jag dig trött. Allt jag vill är att du ska vara ärlig med mig. prata med mig. Jag vet inte ens om du sitter och tänker på oss lika mkt som jag ägnar tid och sktiver det här. Bryr du dig?

Av linin11 - 7 september 2015 16:20

ååh vad jag blir irriterrad. När man sagt man blir sårad av de du gjort en gång sen går du och gör samma sak igen några månder efter. Är det inte meningen man ska lyssna på varandra i ett förhållande? Jag stoppar dig inte från att vara med dina vänner eller lyssna på hårdrock och vara ute hela natten till 5. Men när klockan börjar bli 5-6 kan du ju höra av dig. Så man slipper vara orolig på morgonen därpå. Jag menar nu har det här hänt kanske 5ggr, hur mkt ska man stå ut med? Finns jag ens för dig? Är det meningen jag ska göra likadant då? Men du vet jag inte kommer göra likadant för du har dina vänner och du vet att mina vänner som jag träffar sällan inte är så. Så för dig känns det ju förjävla tryggt just nu. Idiot , skitstövel! Beter dig som du inte gjort nåt fel för du är ju så jävla bra hela tiden och du kan ju aldrig någonsin göra fel. Nej bara...jag,jag,jag.

Av linin11 - 7 september 2015 11:54

Fast tjänst tillsvidare i kommun, har nu jobbat antalet dagar. Får välja om jag vill jobba 100% eller stanna kvar på 80. Ja mitt mål är att fortsätta fram till jul och nyår iallafall..sedan får vi se om det blir någon resa, nytt jobb eller funderingar på plugg. Hehe blir ibland galen på mitt funderande. Livet är kort, varför vänta..

Av linin11 - 5 september 2015 14:17

Har ingen aning vad jag vill just nu..allt känns virrigt. Blir påverkad av andras liv runt omkring..vilket får mig att fundera och tänka på dom...nu är jag här igen, tänker alldeles för mkt..

Av linin11 - 3 september 2015 15:48

Funderar på allt och inget. Funderar hur det ska vara att komma ur min trygghetszon..starta nåt nytt..göra något annat. Jag är rädd för mim stress ska bli större än vanligt och tänk om jag misstrivs..och kan inte komma tillbaka där jag är men antar det är så det är..man lär sig tillslut. Gäller att hoppa, kan vara lite svajigt i början men sen blir det bättre och blir det inte bättre forsätter man..söker tills man hittar sin plats och ngt bättre.

Ovido - Quiz & Flashcards